Nog 2 dagen! - Reisverslag uit Nistelrode, Nederland van Lisanne Bogaart - WaarBenJij.nu Nog 2 dagen! - Reisverslag uit Nistelrode, Nederland van Lisanne Bogaart - WaarBenJij.nu

Nog 2 dagen!

Door: lisanne van den Bogaart

Blijf op de hoogte en volg Lisanne

01 Januari 2012 | Nederland, Nistelrode

Lieve mensen,

Jaaaa, nog maar 2 daagjes en dan is het echt zover: mijn reis naar Borneo en Mauritius gaat beginnen! Ik ga voor deze keer niet om te zonnen en te winkelen, maar om mezelf nuttig te maken! Al is overwinteren in een zonnig land waar het 30 graden is, best een prima vooruitzicht...

Al maanden geleden ben ik begonnen met de voorbereidingen voor deze reis. Het heeft toen maanden stilgelegen en vorige week heb ik het weer opgepakt. Oké, dat is overdreven maar ik moet toegeven dat mijn tijdsplanning niet altijd even goed is geweest. :D
Wellicht is de oorzaak hiervan dat ik alles erg onderschat heb. Er moet zoveel meer geregeld worden dan dat je zou denken! Wie denkt er bij het plannen van een reis naar een tropisch eiland nou aan het afsluiten van bankrekeningen? En aan het inenten tegen enge ziektes?
Uiteindelijk is alles toch nog op tijd gelukt en zitten alle spulletjes die deze week over mijn slaapkamervloer verspreid lagen, netjes in mijn backpack. Bijna dan...

Morgen nog wat laatste dingetjes kopen en dan mijn afscheidsfeestje! Dinsdag 3 januari om 20:45 vertrekt mijn vliegtuig en op 5 januari om 10:05 zal ik in Borneo aankomen.

Ik heb er in ieder geval wel zin in, al vind ik het toch wel spannend nu het zo dichtbij komt...!
Hopelijk heb ik in de jungle af en toe internet, zodat ik jullie op de hoogte kan houden van mijn avonturen op Borneo en Mauritius.
Tot snel!

Heel veel liefs,
Lisanne

• 01 Januari 2012 - 22:34

Laura:

Aah Nice! Een waarbenjij verslag! Ik ga je volgennn!!:) en ik hoop dat ik je morgen nog even kan zien!!:) ik hoor het wel! Xxx

• 02 Januari 2012 - 19:27

Janneke:

Lieve Lisanne,

Ik heb je eerste verslagje al gelezen :). Klinkt goed. Heel veel plezier meid! Geniet er van en pas goed op jezelf! Ik houd je site in de gaten... X!

• 03 Januari 2012 - 09:20

Anita:

Lieve Lisanne, we gaan je heel erg missen, maar wat gunnen we je een fantastische periode en een geweldige ervaring! Ik ga heel veel aan je denken de komende drie maanden (nog méér dan anders? Kan bijna niet, hahaa). We hebben snel weer contact, geniet er van meisje! Love you sooooo mutch! Dikke knuf en xxxxjes mamsie

• 03 Januari 2012 - 17:42

Anja:

Dag Lisanne, het gaat nu echt beginnen. Volgens planning zul je nu wel op het vliegveld zijn. Goede reis en geniet van al het nieuwe dat je te wachten staat. Dat wordt een ervaring voor het leven. Ben benieuwd naar je reisverslagen, ik ga ze zeker volgen. Groetjes van Anja

• 03 Januari 2012 - 21:41

Freek:

Ik wil een souvenir hebben he. Doe maar een of ander inheems aapje ofzo die je kan leren praten.

• 15 Januari 2012 - 09:36

Kadrina: